.

Za uvećanje ili smanjenje slike, točkić miša pomerajte gore odnosno dole

Tehnika i tehnologija u funkciji zaštite životne sredine

1.200,00 RSD
Porez je uključen

ccc

Količina

Uviđajući potrebu da se izgradi platforma koja će predstavljati čvrst oslonac razvoja i popularizacije proizvodnje električne energije na ekološkim principima, u okviru Saveza mašinskih i elektrotehničkih inženjera i tehničara Srbije (SMEITS) 9. juna 2010. godine osnovano je Društvo za obnovljive izvore električne energije (DOIEE). Društvo funkcioniše kao deo SMEITS-a, a cilj mu je da radi na širenju, popularisanju i unapređenju proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora za dobrobit sadašnjih i budućih generacija.

Ova knjiga je rezultat jedne od prvih većih aktivnosti Društva, a napisana je u okviru projekta „Edukacija stanovništva Republike Srbije o mogućnostima unapređenja zaštite životne sredine kroz primenu novih tehnologija“, koji podržava Fond za zaštitu životne sredine Republike Srbije. Osim autora knjige na projektu su angažovani sledeći saradnici: Željko Đurišić i Žarko Ševaljević sa ETF Beograd; Borislav Milovanović iz Bora; Marina Nikolovska, student arhitekture, Beograd i Marija Vujčić, apsolvent biologije iz Beograda. Namenjena je stručnjacima različitih tehničkih profila koji prate razvoj u ovoj oblasti, kao i onima koji žele i imaju potrebe da se upoznaju sa današnjim mogućnostima zaštite životne sredine, kao centralnim egzistencijalnim problemom.

Korišćena literatura i dokumentacija kao objavljeni radovi autora ove knjige navedeni su na kraju svakog poglavlja. Posebnu zahvalnost izražavamo recenzentima koji su dali korisne sugestije.

Tehnički list

ISBN
978-86-81505-56-4
Autor(i)
Grupa autora
Format
B5
#htmlcaption2 #htmlcaption3