.

Za uvećanje ili smanjenje slike, točkić miša pomerajte gore odnosno dole

Članarina u SMEITS-u

500,00 RSD
Porez je uključen

Članarinom obezbeđujete popust od 15% na knjige u izdanju SMEITS-a i 20% na kotizacije skupova koje organizuju SMEITS i njegova društva.

Lični podaci

Ne zaboravite sa sačuvate svoj izbor da biste mogli da ga dodate u korpu
Količina

Godišnjom članarinom od 500,00 dinara stičete pravo na:

  • 15% popusta na izdanja SMEITS-a,
  • 20% popusta na kotizacije skupova u organizaciji SMEITS-a i njegovih društava,
  • ukoliko želite - primerak časopisa "KGH" na poštansku adresu u Srbiji.  

Savez mašinskih i elektrotehničkih inženjera i tehničara Srbije (SMEITS) svojim Statutom predviđa objedinjen rad opštinskih društava mašinskih i elektrotehničkih inženjera i tehničara (teritorijalnih organizacija), kao i specijalizovanih društava i stručnih sekcija, poput Društva za KGH Srbije, Društvo za procesnu tehniku, Društvo za obnovljive izvore električne energije i Društvo za automatizaciju, Društvo za elektrotehničke sisteme i nadzor, Društvo forenzičara i sudskih veštaka mašinske i elektrotehničke struke itd.

Teritorijalne organizacije MEITS primaju u svoje članstvo inženjere i tehničare mašinske i elektrotehničke struke sa teritorija svojih opština, dok SMEITS prima u individualno članstvo inženjere i tehničare iz cele Srbije, zainteresovane za stručne oblasti za koje su u SMEITS-u formirane specijlaizovane organizacione jedinice, kao što su one u oblastima termotehnike (grejanje, hlađenje i klimatizacija), procesne tehnike, pneumatike, hidraulike, fluidike, energetike itd. Tako su pre više godina obrazovane, i danas su veoma aktivne, Društvo za procesnu tehniku, Društvo za automatizaciju (hidraulika, pneumatika, fluidika i dr.), Društvo za grejanje, hlađenje i klimatizaciju (KGH) i Društvo za obnovljive izvore elektrišne energije.

Ova  društva imaju svoje programe bogate stručnim aktivnostima, ali i izdavačku delatnost koja obuhvata dela koja se retko nalaze u programima izdavačkih kuća u Srbiji.

Učlanjavanjem u SMEITS, koje podrazumeva opredeljivanje za jedno od Društava, član, između ostalih prava, može koristiti članski popust od 15% pri kupovini svih SMEITS-ovih izdanja, 20% popusta na kotizacije za skupove koje oganizuje SMEITS.

Detaljnije o ponudi SMEITS-ovih izdanja videti na ovom sajtu, a detaljnije o radu Društva za KGH na sajtu

Ovde je pristupnica  za nove članove SMEITS-a. Stari članovi popunjavaju pristupnicu ukoliko su promenjeni lični podaci (adresa, e-mail ili sl.).  Nju možete popuniti i direktno poslati  ili oštampati i poslati na faks 011/3231-372.

Istovremeno je potrebno uplatiti 500 dinara na ime godišnje članarine.

Očekujemo da ćete nam se, postajući član SMEITS-a pridružiti u radu koji, osim što obogaćuje stručno znanje, pruža zadovoljstvo u raznim vidovima kolegijalnog druženja.

SMEITS
#htmlcaption1 #htmlcaption2 #htmlcaption3